Äventyrslängtan

Äventyr

Dagens samhälle genomsyras av modern teknik och sociala medier. Vi blir alltmer stressade och är ständigt uppkopplade till internet genom våra smartphones. Vi är ofta så upptagna att vi glömmer bort att ta in vår omgivning och ta djupa andetag. Men det finns många människor som söker något mer jordnära och genuint. Man vill komma ut i naturen, andas frisk luft och ge sig ut på äventyr.

Viktigt med rätt utrustning

Det finns många olika friluftsaktiviteter och äventyrssporter. Fjällvandring, bergsklättring, terrängcykling och paddling med kajak är bara några exempel. Till dessa aktiviteter behövs en del utrustning. Rätt kläder, skor, ryggsäck, utrustning och andra attiraljer. Ska man campa eller tälta kan man behöva större produkter som tält, sovsäck och Trangiakök. Det kan vara svårt att veta var man ska vända sig och vilka saker man ska köpa. Friluftsliv kräver bra utrustning och oavsett om man vandrar, cyklar, klättrar eller paddlar måste man ha kläder som håller. Affären Eventyrsport erbjuder just sådant material och har ett av de bredaste utbuden av märken inom sport och friluftsliv. Där finns kvalitetsprodukter från många välkända märken som utvecklar och producerar sina varor med kunskap och erfarenhet.

Om Eventyrsport

Eventyrsport har funnits sedan år 1996 och är i grunden en dansk butik, därav stavningen. Denna affär är Danmarks största outdoor-kedja och finns i fysisk form i åtta olika danska städer. Sedan 2015 finns även en hemsida för svenska kunder som är på svenska och har svensk kundservice. Eventyrsport har många svenska leverantörer, såsom Fjällräven, Haglöfs och Lundhags.

Hemsida & webshop

På hemsidan www.eventyrsport.se finns ett brett utbud av kläder och utrustning för alla möjliga sorters äventyr. Eventyrsport är helt klart ett alternativ för den som är i behov av denna typ av produkter. På webbplatsen finns även tips, råd och instruktioner för utflykter och äventyr. Bland inspirerande bilder på vackra naturmiljöer kan man läsa om hur man på bästa sätt använder sig av olika redskap och utrustning.

Att beställa varor på Eventyrsport.se

Att göra beställningar på internet är smidigt och enkelt, men det kan vara svårt då man inte kan se och känna på en verklig produkt. Med tanke på de etablerade märken affären har som leverantörer behöver dock kvaliteten på produkterna inte vara något att betvivla. Denna affär har kundservice med en chatt direkt i hemsidan som fungerar mycket bra. På webbplatsen finns också den mest essentiella informationen om köpvillkor, leveranstid och prisgaranti.