Gåvan som ens medarbetare och vänner uppskattar

När en speciell händelse eller högtid börjar närma sig är det inte sällan som dessa firas med någon form av gåva. Det kan vara en bröllopsdag, alla hjärtans dag, julafton, en födelsedag och ett flertal andra event. I dessa fall är det enkelt att ge sig ut och köpa en blomma eller en flaska vin som present såsom många andra gör, men varför inte ta den unika och fräscha vägen av att ge bort en händelse.

Trots att många riktar in sig på att köpa gåvor i form av produkter hör man vanligtvis de flesta säga att de skulle vilja motta en händelse mest av allt. En blomma vissnar och en flaska vin dricks upp, men en upplevelse finns med en under resten av ens liv. Att få åka på spa, uppleva naturen, simma i poolen på ett fint hotell eller sitta tillsammans i en mysig restaurang är sannerligen ett minne för livet, och dessa är enbart några av de många upplevelser som väntar på en därute.

Om det är dags att ge ens medarbetare, vän, familjemedlem eller någon annan i ens närhet en gåva som de aldrig glömmer kan man se ett urval av upplevelser hos Truestory.se. Denne webbsida samlar nämligen upplevelser och aktiviteter från hela Sverige, och man ska därför inte vara rädd för att man inte hittar någon upplevelse som finns nära en. Om man är sugen på ett roligt äventyr i Danmark eller Norge har Truestory dessutom en dansk och norsk variant där man finner upplevelser i dessa länder. Genom att införskaffa en upplevelse till sin kollega eller kompis kommer man garanterat att ha den mest uppskattade gåvan av dem alla.

En upplevelse i ask-format

När man ger bort en present till en medarbetare vill man givetvis att det ska se professionellt och exklusivt ut. Att visa kvittot från den bokade upplevelsen har givetvis inte samma positiva effekt som att ge bort en mycket exklusiv presentask. För att få tillgång till denne väljer man helt enkelt den upplevelse som man vill ge bort, betalar för den och får ett mycket högkvalitativt presentkort skickat hem till en själv eller till mottagaren. Om man köper till presentasken så är det denne som presentkortet kommer att skickas i. Förutom den mycket fina asken och kortet finns det även fem chokladkakor som följer med i presentasken. Allt för att det ska se riktigt förträffligt ut.

Om man inte än är säker på vilken upplevelse som skulle bli bäst för ens kollega kan man på ett smidigt sätt göra en skräddarsydd sökning hos Truestory där mar väljer mellan en rad olika kategorier. Tack vare den här tjänsten kommer man att hitta den perfekta gåvan på nolltid!